За нас


"Еделвайс Маркетинг" ЕООД има за дейност внос и дистрибуция на фреон NORDCOOL® USA, хладилни масла NEXT LUBRICANTS® USA, медни тръби, изолация INSOFLEX за климатични и хладилни системи, уреди и инструменти VALUE. Разполагаме също така и с голям асортимент от части и консумативи за Вашата климатична и хладилна техника.

 

Предлаганите от нас фреони са с най-високо качество, като са тествани и сертифицирани в съответствие със Стандарт AHRI-700 от независимите лаболатории Intertek и SGS в САЩ.

 

За кратък период от време се наложихме на Българския пазар, успявайки да предложим на клиентите си висококачествени продукти и услуги на изключително конкурентни цени. Ние вече сме основен доставчик за България на утвърдени в хладилната индустрия фирми и представители на голяма част от европейските и японските автомобилни производители.

 

В наше лице ще намерите надежден партньор, който предлага професионални решения за Вашия бизнес. Ние сме готови да приемем и изпълним всяка Ваша стандартна или по-специална поръчка.


Разполагаме със складова база във Варна, като също така ние Ви предоставяме и услугата от врата до врата независимо от Вашето местоположение. Така ще Ви улесним максимално с цел да не бъде нарушен работния Ви ритъм.