Общи условия


Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „ЕДЕЛВАЙС МАРКЕТИНГ” ЕООД предоставя услуги на потребителите си посредством Интернет магазина A-C.bg.

 

Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на A-C.bg или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от него Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

 

Идентифициране на Потребителя с цел възпроизвеждане на изявлението му за приемане на Общите условия се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра на A-C.bg IP адрес на потребител, както и всяка друга информация.Правила за използване на сайта 

 

„ЕДЕЛВАЙС МАРКЕТИНГ” ЕООД (наричан по-долу "Доставчик"), като създател и собственик на този Интернет сайт A-C.bg ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този Сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

 


Права и отговорности на страните

 

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции включително търговски и целеви. Задълженията на A-C.bg по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този Сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така A-C.bg не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. A-C.bg има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като A-C.bg не поема отговорност да ги актуализира. Някои от информациите публикувани в този Сайт е възможно да се отнасят до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

 


Ограничение на отговорността

 

A-C.bg, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо A-C.bg за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

 


Използване на софтуер

 

Наличният Софтуер , който е достъпен чрез публикувани препратки от този Сайт е под закрилата на авторското право и е собственост на съответните производители и/или техните доставчици и партньори. Моля преди употребата на софтуера се запознайте с условията за ползване определени от неговите собственици.

 


Препратки към други Web сайтове собственост на трети лица

 

Наличните препратките от този Сайт към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от този Сайт. A-C.bg не контролира тези сайтове на тези лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. По този начин A-C.bg по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица, нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

 


Препратки към този Сайт

 

Вие Можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само според като приемете условия на A-C.bg. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

 

 

Промяна на цени на стоки

 

A-C.bg има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, A-C.bg има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

 

Съобщението за намалени цени е с поставяне на новата цена до старата която е зачертана . Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец или 6 месеца когато е при условия по чл.66 ал.2 от ЗЗП.

 


Търговски марки

 

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

 


Общи бележки

 

A-C.bg управлява този Сайт от офисът си във Варна, България. A-C.bg не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен. A-C.bg може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за вас.

 

 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

 

Съгласно ЗЗП ние от A-C.bg сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:

 

    1. Името и адреса ни – „ЕДЕЛВАЙС МАРКЕТИНГ” ЕООД , гр. Варна ул. Радост 2/А/42 BG 201876774

 

    2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт

 

    3. Цената на стоките е изписана без включен ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.

 

    4. Стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в раздела Доставка

 

    5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.

 

    6. Начините за доставка са описани подробно в раздела Доставка

 

    7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

 

 

Отказ от стоката

 

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани освен за проба (функционалност на стоката, съвпадане на размер), не е увредена цялостта на опаковката им и запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката), в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

 

При констатация на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, ремонта на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на A-C.bg. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

 

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

 

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

 

Непотърсени и неполучени от офиса ни поръчки до 14 дни, автоматично се анулират.

 


Условия за препратки към този Web сайт.

 

Сайт с препратка към A-C.bg трябва да отговаря на следните условия: 

 

  •     може да сочи към съдържание на A-C.bg, но не и да го копира;
  •     не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на A-C.bg;
  •     не трябва да посочва неявно, че A-C.bg налага или препоръчва него или продуктите му;
  •     не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на A-C.bg
  •     не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи

 


Всички цени в сайта са в Български Лева и без включен ДДС.

 

 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail и телефон